Sådan startede vores Tinder familie #2 - Patrick flytter ind

Starten på vores Tinder familie #3 – første ferie sammen

I July måned tog vi 3 uger til Ohrid, Makedonien -vores første ferie sammen.

Så tænker man måske “Hvorfor lige Makedonien?” og det kom sig af at jeg, 4 år tidligere var til min venindes bryllup i Makedonien og endte så altså med at tage tilbage hver sommer herefter.

Man skal helt sikkert rejse til Ohrid, som er en turist by med strøg, strand og seværdigheder i gåafstand. Alt er billigt! vi kunne spise ude morgen, middag og aften for ingen penge og som i kan se på billederne længere nede, ser det da ikke helt ringe ud…

Jeg fik lokket Patrick til at tage bussen, hvilket jeg også havde gjort de foregående år (jeg er ikke fan af at flyve…), busbilletterne tur/retur kostede 1300 kr pr. mand, så det var jo svært at argumentere imod.. 😜

Det endte med at blive en tur på ca. 47 timer hver vej, hvilket satte Patrick´s tålmodighed på prøve … Jeg ser lidt busturen som 2 dages fuld afslapning m. film, krys og tværs hygge mm. Det gjorde så heller ikke sitationen bedre, at vi endte i en bus uden aircon også er de altså bare noget mere loose ift. rygning i bussen og sikkerhed generelt i de her balkan lande 😅
Så eftersom at airconen ikke virkede, åbnede man jo bare bussens døre, hvor børnene så flokkedes for at prøve at få lidt luft.. meget sikkert .. eller noget ! Næste gang bliver det nok flyveren.. det bliver nok svært at sælge bussen til Patrick en anden gang i hvert fald 😂

Der er altså ikke noget som sol, strand, lækker mad, kærlighed og ikke mindst SHOPPING! I får lige lidt billeder her…

Læs “Starten på vores Tinder familie #1” 

Læs “Starten på vores Tinder familie #2”

 

Vi blev sejlet til en kirke hvor det siges at vandet fra den underjordiske kilde som kirken er bygget rundt om, skulle gøre kvinder frugtbare….  så jeg fyldte en flaske til en veninde, men skulle da også selv lige smage på sagerne 😉

Intet bedre end at slikke sol i vandkanten !

HAPS!!!!! 😍

Der er vidst ingen tvivl om at det var en stor badeferie ! Suk, hvor man længes efter udland, vand og varme, selvom man nu ikke kan brokke sig over den danske sommer i år.

Fortsættelse: Starten på vores Tinder familie #4 – Ny lejlighed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan startede vores Tinder familie #2 - Patrick flytter ind