Starten på vores Tinder familie #3 - første ferie sammen

Winter is coming … Baby vinter garderobe

1. Balaclava i bomuld 139,- /2. Kyse i snoet strik 79,- /3. Sweater i bomuld og silke 199,- /4. Sweater m. flæse 139,- /5. Sæt i Kashmir 319,- /6. Frakke 239,- /7. Strikket sæt 169,- /8. Chenillebukser 99,- /9. Kashmir sparkedragt 319,- /10. Plumeti bodystocking 119,- /11. leggins i strik 79,- /12. forede støvler i skind 199,- /13. Konges Sløjd Teddy bear suit 399,- /14. Sæt i Kashmir 369,- /15. Body i rib 119,-

Pludselig blev det vinter… og baby skal self. have noget nyt og varmt tøj.

Som man måske aner ud fra collagen af tøj overvejelser, er jeg stor fan af ZARA! Synes simpelthen de laver så lækkert og prisvenligt børnetøj. nr. 11, 12 og 13 er købt og resten går jeg lige og tygger på .. nogle af tingene er jo ret ens, hvor det egentlig mere er pris vs. quality osv. og hvad skal en sådan en baby egentligt have på ? for jeg tænker jo at uld er en rigtig god ting.. men samtidig har hun jo en flyverdragt og skal nok også have en kørepose.. så det er vel også begrænset hvor meget uld … eller hvad ? hm… jeg har i hvert fald hørt at Føtex skulle have et godt udvalgt af uld undertøj.

Jeg var så heldig at få fat i Konges Sløjd flyverdragten (nr 13.), som ellers var udsolgt i den størrelse jeg skulle bruge og det er en limited edition, så der bliver åbenbart ikke lavet flere (træls altså!) Jeg havde egentligt set mig lun på den i grøn med citroner i foret, men den er altså slet ikke til at finde nogle steder! jeg fandt denne på en svensk hjemmeside “mininook.se” som jeg så fik sendt til en veninde som bor i Sverige (desperados :p)

Jeg er ret vild m. sparkedragten i Kashmir (nr. 9), dog ikke lige med prisen… alternativet -det lidt billigere sæt (nr. 7) tænker jeg dog bliver irriterende, fordi at toppen skøjter op når man løfter baby osv. så tænker at en heldragt jo nok er lidt mere praktisk … tænke tænke… jeg kan sidde med sådan en shopping kurv i flere uger … haha!

Jeg har forresten intet imod brugt tøj og bruger både børneloppen samt en skøn side med en hel del strik “littlereshop.dk” – og jeg er en sucker for strik til baby !

Det var lige lidt tanker herfra 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #3 - første ferie sammen