Starten på vores Tinder familie #4 - Ny lejlighed

4 mdr., feber og tigerspring

Denne lille mus er 4 mdr. idag! Hold nu op, hvor tiden flyver og når man kigger 1-2 mdr tilbage, er det jo en helt anden baby vi har nu! de ændrer sig jo helt vildt sådan nogle små nogle! Nora blev født med en stor hårpagt og nu er der sådan meget små totter over det hele 😆

Vi har idag også lige måtte spendere morgenen hos vagtlægen, da Nora har været snottet og hostet de sidste 2 dage og viste sig så i nat og i morges at have 38.4 i feber… Humøret har dog ikke fejlet noget, så vi tænkte at det ikke var andet end en snue og det kunne lægen så også lige bekræfte 😉

Det er første gang vores baby er syg, så det var nok bare lige en bekræftelse vi havde brug for og høre om vi skulle gøre fra eller til. Vi har heldigvis Junior Panodil liggende, hvis det skulle blive værre og begynde at genere hende.

Man bliver vel altid lidt ekstra bekymret, når man ikke har prøvet det før. Det blev i hvert fald ikke til meget søvn for mor her, som prøvede at suge snot ud af næsen (med sådan en næsesuger🤓- har hørt at en del gør det hvor de selv suger snotten ud af babyens næse… der er jeg meget glad for at vi har sådan en dims istedet😝) tage temperatur og give mad. Så første gang jeg kiggede på uret var klokken lidt over 01:00 og sidste gang var kl lidt over 05:00 … Men så blev der også sovet en go tid herefter, så jeg klager ikke 😉

Nora gik igår også ind i 4 tigerspring. Mange ved måske hvad jeg snakker om, når jeg siger tigerspring, men det er et udviklingstrin som gør at hun måske kan blive lidt mere pjævset og kræve lidt mere opmærksomhed. Vi har købt appen “vidunderlige uger” til 25 kr. som fortæller hvornår hun har tigerspring, om hvad det går ud på og hvad man kan gøre for at hjælpe babyen igennem det trin. Lige nu er vi i et tigerspring der hedder “Begivenheder” som varer i 5 uger. Appen “Vidunderlige uger” kan virkelig anbefales! Den giver en ro i kroppen og en forståelse for hvorfor baby opfører sig som den gør og hvorfor de måske græder mere osv.

Og jo det har helt sikkert været de bedste 4 mdr. måneder i mit liv og er mega stolt over at kunne kalde mig mor til vores lille, glade charmetrold  ❣

Der er allerede blevet spurgt ind til hendes outfit 😉 og det har jeg skrevet om i et tidligere indlæg som i kan læse >>her << med direkte link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #4 - Ny lejlighed