Starten på vores Tinder familie #5 - POSITIV!!!!!

Barnevogn og Offentlig Transport…

Jeg bliver simpelthen nød til at få min irritation ned på papir…

Efter jeg er blevet mor, føler jeg bare at jeg blevet sådan en sur “gammel dame”!

De få gange jeg har taget toget m. baby og barnevogn bliver jeg simpelthen så harm over at folk ikke lige gør plads.. Jeg kan simpelthen ikke forstå at man sætter sig i “forbeholdt cykler, barnevogne samt kørestole” zonen, når der er masser af pladser andre steder …

Men jeg har jo selv gjort det samme .. så rimelig dobbelt moralsk.

Men det der virkelig bringer mit pis i kog er, at man kommer ind med barnevognen, og hele rækken er fyldt af enkelte personer som bare sidder og kigger på hinanden, og ligner nogle som tænker “er der nogle der rykker sig ?” “Det bliver i hvert fald ikke mig!” også står man der midt i det hele med en barnevogn, og nogle gange en baby på armen, som man skal balancere.

Jeg er ikke typen som får vredesudbrud, er belærende eller lignende.. men hold nu op hvor har jeg været tæt på ! og skal ikke kunne love at det ikke sker i fremtiden ..

Ej, men altså kan vi ikke godt blive enige om at det er rimelig dårlig stil ? eller er det bare mig ? ….🙆‍♀️

 

Skal lige siges at der i formiddag ikke var nogle problemer med offentlig transport og vi fik endda en pixi bog af kontrolløren🤟🏻win

 

 

1 kommentar

  • Lone Madsen

    Forstår dig godt, der er ingen der flytter sig 😣

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #5 - POSITIV!!!!!