Barnevogn og Offentlig Transport...

Nora Alba´s første fest!

Hold nu op en weekend!

Vores datter blev døbt igår – søndag! Nora Alba Veslov Elken

Vi fik nøglerne til lokalet fredag formiddag, hvor vi gik igang med at pynte op og lørdag stod på storbagning af diverse kager og cupcakes… der var som altid store ambitioner fra min side af, dog lige lovligt presset når man nu også har en baby der lige skal have mad og underholdes …🙈 Farmor, faster og olde, var heldigvis til stor hjælp! ellers var jeg da aldrig blevet færdig…😅

Jeg havde været tidligt ude med at bestille pynt fra Wish! og vi fik simpelthen så mange lækre ting! især fordi jeg ikke er den store fan af at alt skal være lyserødt. Så jeg købte en masse hvide flagranker i blonde og i papir, samt balloner i rose guld mm.

Det blev jo heldigvis skide godt ! Jeg er så stolt over resultatet og ikke mindst – over vores lille pige, som bare klarede hele dagen med smil og højt humør selvom hun var i kæmpe søvn underskud! – man skal jo nødig gå glip af festen!❣

Vi endte med at bestille mad fra Kokken og Jomfruen, da der var tilbud… det var vidst sat ned fra 140 – til 70 kr pr. person. Vi endte så med at få leveret det dobbelte! (men det kan man vel ikke klage over ;)) -og det var super lækkert!

Vi havde spurgt min storebror Nicolai (www.denormale.dk), om at være gudfar og det gik bare over al forventning ! Nora pludrede og smilede derudaf. Det var da også ret sjovt at få vand i håret, så det kunne hun også lige grine lidt af 😂

Jeg havde forberedt en masse marengs kys ugen op til barnedåben. Det var dejligt at der var lidt man kunne forberede!

Vi havde valgt at bestille en Myselfie Photobooth, sådan at vores gæster kunne fjolle lidt rundt med at tage  sjove billeder, samt at få en masse gode minder som vi kan kigge tilbage på. Det var et KÆMPE HIT og helt sikkert noget vi vil bruge igen! det kan kun anbefales !

I skal da lige se lidt billeder fra dagen 😉

Nora Alba´s Tipoldemor på 92 år (3´tipoldebarn! – det er sgu da ret sejt)☝

og ja mange flere …😍

2 kommentarer

 • Louise

  Hej,
  Jeg skal selv holde barnedåb i december og er derfor ret nysgerrig på, hvor jeres dåbskjole er fra, eller om den er hjemmelavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vorestinderbaby

   Hej Louise 🤗
   Jamen, min kærestes mormor elsker at strikke og jeg spurgte hende om hun ikke havde lyst til at strikke en, da jeg simpelthen synes de er så smukke sådan nogle strikkede og hæklede dåbskjoler 😍
   Det viste sig så at hun havde en liggende, som hun havde strikket til min kærestes lillesøster 🙌🏼 Hvor jeg så spurgte om hun ikke ville strikke en kyse til👌🏻
   Så fint 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnevogn og Offentlig Transport...