Jeg faldt med baby !....

Starten på vores Tinder familie #6 – En ekstra julegave…👶🏼

Nå, hvor kom vi fra …

Efter, at have taget en masse graviditets tests, var der vidst ingen tvivl om at der gemte sig et lille (meget lille) væsen i min mave… og da vi kunne regne ud at jeg måtte være 5 uger henne (ift. hvornår jeg havde haft menstruation osv.) – fik vi bestilt en tid til at blive scannet hos “lilleliv”.

Da jeg ikke var længere henne, kunne man bare se en sort prik… men det gjorde det da stadig lidt mere virkeligt.

Jeg skrev til min storebror og svigerinde (denormale.dk) – om vi ikke skulle komme forbi til noget aften hygge en dag som passede dem, da vi havde brug for at dele det med nogle. Det ville være alt for svært at gå i 3 mdr. (for vi havde aftalt at vi ville vente med at fortælle det til de kommende besteforældre til efter nakkefold) – uden at nogle vidste det.

Nå men, min bror fandt en dag og vi kunne godt mærke at vi havde lidt svært ved at følge med i samtalerne ved bordet. Vi sad og ventede på at min niece og nevø skulle ind og lege på deres værelser, så de ikke hørte den store nyhed… Jeg tror at min bror mærker at vi har noget på hjerte, og beder børnnene om lige at gå ind og lege på deres værelser :p

Her spørger han så, hvordan det går med indretning osv. i vores, på det tidspunkt, nye lejlighed… og jeg så siger “jamen, det bliver jo nok ikke et kontor alligvel…” og min bror laver store øjne og siger “Nååå ikke… ??” hvorefter vi så viser scanningsbilledet med den lille prik.. og synes da jeg aner lidt blanke øjne hos min bror og svigerinde… hvorefter min bror siger “vi har også sat champagne på køl” XD , så de har nok haft en idé om hvad den aften handlede om :p

Vi var så heldige min svigerinde arbejdede på Hvidovre Hospital på daværende tidspunkt og kunne scanne mig hen ad vejen. Det var altså dejligt!

Da mine forældre er skilt, og vi tilfældigvis allesammen skulle til juletræs arrangement besluttede vi os for at fortælle dem det her. Vi havde købt nogle krus hvor der stod “verdens bedste mormor/morfar” også havde vi fået min svigerinde til at lave nogle scannings billeder som vi så lagde over kruset.

Min mor og far har begge fødselsdag i December, så vi sagde at vi havde en lille fødselsdags gave til dem og gav dem de indpakkede krus. Puha.. kunne godt mærke at jeg rystede lidt og var lidt nervøs.. det hele var jo gået så hurtigt, så jeg vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente af reaktion.. det var i hvert fald lidt nervepirrende !

De havde vidst lidt svært ved at fatte det… og min far så lidt chokeret ud og forsvandt også ud i bilen i en 30 min. tid, ved ikke om det havde en sammenhæng 😅Jeg ville nok havde ønsket at jeg havde fortalt dem det i et lidt mere intimt selskab istedet for til en forsamling med flere 100 mennesker tilstede, men de blev da glade men vidst også meget overraskede og min mor fik hurtigt fortalt det til folk hun kendte i lokalet, hvor jeg lige måtte bede hende om at gå med lidt stille døre, da vi først ville fortælle det til Patrick´s familie juleaften…☝(super tarveligt😅)

Da det endelig blev juleaften, tog vi hjem til Patrick´s moster og hyggede med Disney´s juleshow, mens der var gang i maden på grillen og i køkkenet. Vi havde lavet en snydepakke, en stor kasse fyldt med avispapir samt et krus med scannings billede gemt nede i, i håb om at det så var en af de pakker som blev taget først..

Jeg havde allerede taget 8 kg på, så havde taget lag på lag tøj på, for at de ikke skulle fatte mistanke.

Hele aftenen trak bare ud! maden blev forsinket, vi skulle lige spille pakkeleg, så vi kom først igang med gaverne ved 22-23 tiden!

Det var Patrick´s fætter som valgte gaverne ud og mod vores forhåbninger, tog han alle de små pakker først… han gravede helt ind under træet og fik fat i alle de små gaver… så vi sad begge og trippede og efter 1 times tid prøvede vi at få ham til at tage nogle af de større gaver og styrede ham hen mod vores gave.. Patrick fik filmet lidt af det, hvis i vil se … følelserne sad udenpå tøjet !

Læs #1

Læs #2

Læs #3

Læs #4

Læs #5

Fortsættelse: Starten på vores Tinder familie #7 – Graviditet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg faldt med baby !....