Weekenden (inkl. torsdag ...)

Marengs Roser

Nu er der efterhånden en del som har spurgt ind til mine marengs roser, som jeg lavede til Nora´s barnedåb. Derfor vil jeg da lige vise jer hvordan jeg gjorde 🙂

Jeg har prøvet lidt forskellige opskrifter og indtil videre, har den mest simple faktisk givet det bedste resultat.. I må endelig dele hvis i skulle have nogle gode opskrifter, men i hvert fald den fra Dr. Oetker har fungeret for mig. Det har vidst også meget at skulle have sagt, hvordan ens ovn varmer osv.

  1. Jeg har tilføjet lidt Vanilla Bean Paste, for at give dem lidt vanilje smag
  2. Jeg har brugt tyl ” WILTON 2D” til at lave marengs roserne
  3. En stor sprøjtepose, hvor jeg har klippet hul til tyllen
  4. Fyldt posen godt op og gjort alle bradepanderne klar med bagepapir
  5. lavet roserne ved at starte indefra og arbejdet cirklen ud af
  6. Efter de har fået ca. 60 min i ovnen ved 100 grader, lader jeg dem køle af og sprayer dem med “Edible Lustre Spray – PEARL” som jeg har købt hos Specialkøbmanden til 99,95kr. Man kan jo købe alt hos Specialkøbmanden

Det færdige resultat 😉

Håber i kan bruge det og i må meget gerne spørge eller dele erfarring 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden (inkl. torsdag ...)