Starten på vores Tinder familie #7 - Graviditet

Starten på et nyt kapitel !!!

Dem som følger os på instagram, har måske lagt mærke til at Patrick har gået hjemme sammen med mig. Han blev nemlig færdig som Laboratorietandteknikker lige inden jeg fødte og har så efterfølgende været ledig og søgt job. Indenfor den sidste uge har han været til 3 samtaler, hvor der specielt var 1 sted, som bare føltes rigtigt. De havde bedt ham ringe ugen efter, for at aftale nogle dage hvor han kunne komme ud til nogle “test dage” så de lige kunne se hvad han kunne.

Det ender dog med at de allerede ringer ham op dagen efter (altså idag) og siger at de gerne ville ansætte ham, da de synes at han passede perfekt ind og at der bare havde været en rigtig god kemi. Så det er jo bare super dejligt at han nu skal igang! Så på mandag starter et nyt kapitel som Orto tekniker hos Rademacher’s Orthodontiske Laboratorium i Roskilde.

Jeg må dog indrømme at det bliver noget vemodigt nu at skulle være “alene” mor i dagtimerne… har jo nydt at vi har været 2 om tingene, så det bliver da lidt spændende at se hvordan det bliver, ikke lige at have en til at aflaste… men bevares det er jo kun en 8 timers tid 😉

Alt i alt er det jo som det skal være og da også lidt af en lettelse, nu hvor vi begge jo så er endt på dagpenge/barselsdagpenge, da jeg “kun” havde 3,5 mdr. betalt barsel efter fødsel fra mit arbejde. Det er altså lidt stramt eller i hvert fald en noget anerledes hverdag end man har været vandt til.
Vi har set “luksusfælden” maraton, for at få fif til hvordan man kan få et overblik osv.  – meget sjovt :p

Så det viste sig at være en fantastisk dag og kan mærke på min kære mand, at det da også gav lidt på selvtillids kontoen 😉 

3 kommentarer

 • MOLDE

  En rigtig glædelig nyhed på min fødselsdag, TILLYKKE, det er super godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monster

  Tillykke 🇩🇰.
  Og lur mig om ikke det trods alt bliver rart med en eller anden form for rytme. Og den glæde man føler når herskabet kommer hjem efter mange timer “alene” er også værd at opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey sådanne gode nyheder skal vi da ikke læse os til på bloggen – det skal han da råbe ud højt 😉 tillykke med det! Så dejligt for jer alle – også selvom det betyder at mor og Nora skal passe sig selv lidt mere 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #7 - Graviditet