Starten på et nyt kapitel !!!

Første dag som “alene mor”

Så kom dagen, hvor farmand havde første arbejdsdag og mor her altså skulle være alene med baby. Ja jeg ved godt at vi har haft det luksus, at kunnet have været to forældre hjemme ;), så jeg kan jo ikke brokke mig, men skal da lige vende mig til tanken.

Hvordan er det så gået?

Jamen vi startede lige godt ud med at Nora skulle have sin 5. mdr. vaccination og det lykkedes mig at få barnevognen, sådan nogenlunde problem frit op af kælderen og afsted mod lægen. Nora når lige at falde i søvn, og jeg ender med at bære liften op, da jeg tænker at det da ville være super, hvis hun bare kunne stikke imens hun lå dernede og sov.. Men hun skulle også lige måle og veje, så vækkes det skulle hun altså.

Nora smiler og charmere lægen.

Ved første stik stivner hun lidt i kroppen, men siger ikke noget til det. Ved andet stik græder hun i 2 sek. og smiler herefter, som intet er sket. Hun er jo bare for sej altså. Kan slet ikke komme mig over at vi har lavet noget så fantastisk!

Nå, men lige ud og handle også hjem, hvor Nora får sig en ordentlig lur i slyngevuggen og mor får pudset vinduer, tømt opvasken mm. (overskudsagtig type…., jeg er ikke den bedste til at sidde stille, når der er rod.. Mange gange rydder jeg op om natten, fordi at jeg bare ligger og tænker på det jeg skal huske og det der skal ordnes.. så hellere bare få det overstået😅)

Efter nogle timer vågner lillepigen og vi ser lidt af Zootropolis og putter❣Herefter, laver vi lige nogle fiskedeller klar, da planen er at mor og far skal træne senere.

Far kommer træt hjem, hvilket jo er meget normalt efter første dag på arbejdet. Så vi bliver enige om at han bliver hjemme med Nora. Jeg når lige hen i Fitness World og står klar til Zumba, før farmand ringer og siger at Nora er utrøstelig og jeg må derfor skynde mig hjem .. øv altså, men sådan er det jo at have en baby. Hun er lidt ekstra pylret hertil aften.. men endnu ingen feber og det håber vi self. forbliver sådan. Nu skal vi bare hygge hele resten af aftenen og putte med vores lille baby.

Håber i også får en hyggelig aften derude 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på et nyt kapitel !!!