Starten på vores Tinder familie #8 - Min fødselsberetning

Første uge som “alene mor”

Så gik der allerede 1 uge som “alene mor”.

Jeg synes at det har gået overraskende godt, hvis jeg selv skal sige det…. 😀

Jeg føler faktisk at jeg har nået mere end da manden var hjemme… Jeg tror man nemt “smitter” af på hinanden, hvis man lige sætter sig i sofaen og tænder fjernsynet, så gør den anden det automatisk også. Det må jeg indrømme at jeg synes har været meget rart, at jeg har kunnet få pudset vinduer, ryddet op mm. imens baby har sovet og ja generelt minimeret fjernsyns forbruget. Jeg synes godt nok at når det er blevet tændt så er det nemt bare at have det kørende som støj i baggrunden… men det er virkelig rart at kunne få udrettet lidt mere, når det er slukket 😉

Jeg elsker at kunne nå en hel masse og have følelsen af at man lige kan klappe sig selv på skulderen når manden kommer hjem 😉

Burde dog nok være lidt bedre til også at snuppe en lur sammen med baby, i ny og næ…

Nå men, så hvad har vi fået tiden uden far til at gå med;

Mandag startede vi ud med 5. mdr. vaccination, hvorefter mor her fik pudset alle vinduerne i lejligheden. Det er så også kun første gang siden vi flyttede ind (og tror ikke at de var blevet pudset længe før det) -at de bliver pudset …😬 ehem… Men ja, det nåede jeg lige imens Nora sov. Jeg fik da også lige pådraget mig nogle blå mærker og lidt skrammer, da jeg måtte stå på en stol og have et ben på vindueskarmen og jeg så prøver at støtte mig op ad en væg der ikke er der…. så jeg glider self.  – ak ja, det skulle jo ske når det er mig der gør sådan noget … Magen til klodsethed, skal man altså lede længe efter…  så længe jeg ikke faldt ud af ruden.. det havde jeg godt lidt nøjer over, for det kunne da nemt være sket😳Måske Patrick bare skal gøre det fremover. Han kan jo trods alt nå lidt højere op end jeg😅.

Tirsdag havde Nora lidt feber ovenpå vaccinationen, så vi tog en slappe dag, hvor vi bare puttede og Nora fik sovet en masse. Mor fik ordnet en masse vasketøj – det synes jeg dog næsten jeg gør hver dag 😅Nora fyldte forresten også 5 mdr. Vi fik også gået en tur i netto og handlet ind til aftensmad.

Onsdag sov Nora længe! så jeg kunne lige snuppe mig et dejligt bad, hvor jeg på en og anden måde får knaldet hovedet ind i væggen …. åh suk altså ….. så en pæn lille bule ved øjenbrynet fik jeg lige erhvervet mig der. Lidt senere endte jeg med at aftale at mødes med en veninde og hendes baby på fisketorvet. Super hyggeligt.

Torsdag fik jeg afrimet, rengjort og sorteret fryseren mens Nora hyggede sig i kravlegården. Kravelgården må jeg sige er blevet en af mine yndlings baby køb! jeg fandt den brugt på DBA til 120 kr og den har bare været et hit! det er så dejligt at alle hendes ting kan være samlet deroppe og at man nu kan støvsuge uden det store besvær med at skulle flytte alle hendes ting væk fra gulvet.. derudover samlede det jo mega hurtigt snavs og nullermænd, ved at ligge på gulvet ! så den er vi godt nok glade for ! Nå men, torsdag endte vi også med at tage en hurtig tur med bussen til Kongens Nytorv, da der var en kvinde som ville købe nogle jakker af mig. Normalt er det ikke noget jeg gør, men jeg tænkte at det var fint at vi kunne komme på en lille tur… og hun endte da heldigvis også med at købe jakkerne 😉

Fredag mødte vi en anden veninde og hendes søn Hector i Frederiksberg Centeret, hvor vi bare gik rundt og hyggede. Det er meget dejligt med veninder der har jævnaldrende babyer, især når ens mødregruppe ikke lige fungerer skide godt… desværre 🤨Far får tidligt fri om fredagen, så det bliver lidt hyggeligt, at vi ikke skal undvære ham helt så længe om fredagen❣

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #8 - Min fødselsberetning