Første uge som "alene mor"

Weekenden der gik…

Nå, det var den weekend…

Det har været dejligst at have far hjemme fra morgen til aften i nogle dage! Selvom jeg synes hverdagen hvor han er på arbejde og Nora og jeg er herhjemme er som det skal være og går super godt, så kan jeg godt mærke at jeg de fleste dage har følt mig grydeklar allerede ved 19 tiden… XD Det snyder jo helt vildt, når det nu pludseligt er så mørkt og koldt udenfor, så man tror jo at klokken er meget mere, end den egentligt er …. Men det kan da også fortælle mig at man er noget mere “på”, når man er alene med baby 😉

Nå, men fredag har Patrick tidligt fri, så han kunne lige få nogle timer for sig selv, da Nora og Jeg var i Frederiksberg Centeret med en veninde og hendes baby. Jeg endte med at tage bussen hjem og gå en lang vej hjem i kulden, da Nora alligevel sov… Jeg har vidst ikke lige helt indstillet mig på at det er ved at være vinter og at man nok burde tage lidt varmere tøj på…

Patrick endte med at gå os i møde og vi fik lige handlet lidt til aftensmaden. Efter maden tog vi hjem til min mor, som bor 5 min fra os og hjalp hende med at sætte en printer op. Herefter hjem og slappe af til “Making a Murderer 2” – andre som har set dem ?

 

Lørdag var vi et meget hurtigt stop forbi Fitness World for at træne, men motivationen var ikke voldsomt stor og centeret var proppet, så vi tog hurtigt hjem igen… lidt træning er bedre end ingen træning, ik 😉 Senere skulle vi fejre min ældste lillebror´s 11 års fødselsdag. Dagen stod derfor på boller, lagkage, familie, en masse børn også sluttede vi altså også dagen , som jo også var Mortens aften – af med det helt store middagsbord. Den stod dog på flæskesteg istedet for and, men m. brune og hvide kartofler, sovs, rødkål mm. MUMS!! Nora er ikke lige den bedste til at sove når vi er ude, så vi blev nød til at køre hjem inden desserten, øv altså 😉

Søndag så Far og Nora “Formel 1” mens mor fik ryddet op 😉

Herefter stod den på ren afslapning! også var den weekend gået …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge som "alene mor"