Weekenden der gik...

LORTE DAG!

Lige nu kan jeg godt mærke at jeg har svært ved at ryste morgenens hændelser af mig…

Dem som har fulgt med på instagram, ved hvad det handler om… Morgenen startede med at jeg fik en besked fra Patrick ; om jeg kendte en fyr som havde kommenteret på vores facebook side… og jeg skynder mig ind og kigge.

Manden havde skrevet følgende…

Det viser sig at jeg er facebook venner med ham.. ud fra fælles venner, er det vidst fra engang jeg fik taget nogle “model” billeder….

Jeg får helt ondt i hjertet og bliver så ked af at nogle kan få sig selv til at rette sådan noget verbalt opkast mod en baby !!!!

Beskeden blev hurtigt slettet og han blokeret! Patrick kunne ikke holde igen med at skrive til ham🤬, selvom jeg sagde at han skulle droppe det… Man ved sgu aldrig hvilken psyko han er…

-Men jeg har simpelthen ikke kunne ryste det af mig…

Jeg har idag følt mig fuldstændig drænet for energi og ked af det indeni…

Jeg prøvede at gå en lang tur med barnevognen i et forsøg på at få rystet al negativiteten ud af kroppen… men her oplever jeg så at en gammel mand som går mod mig på den anden side af en busk råber “forhelvede fjern den mobil og tag dig af dit barn” – jeg kan sgu blive helt chokkeret over at folk skal angribe andre på den måde! Gamle stodder, undskyld mig!

Jeg tvivler på at jeg er den eneste der har kigget på min mobil imens jeg har været i nærheden af min datter. Men jeg tror vi er mange som godt kunne begrænse vores forbrug, hvilket jeg også selv prøver på. Men at man lige skal angribes på den måde, forstår jeg mig slet ikke på! Så kom da hen og tal til mig, hvis du har noget på hjerte menneske ! suk altså !

Det irriterer mig helt vildt at sådanne hendelser, kan ødelægge hele min dag og at jeg kan lade mig gå på af sådanne mennesker! men synes sgu at det er ubehageligt! Lorte dag!

Nu prøver Patrick og Jeg at komme ovenpå og hygge med “luksusfælden” og et varmt bad! Farmand og Nora leger på sofaen imens også tror jeg bare at vi skal tidligt i seng og håber på en go nat´s søvn og en go dag imorgen ❣

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gik...