LORTE DAG!

Knald på ugen!

Synes godt nok at ugen alligvel endte med at blive godt fyldt med aftaler 😉

Mandag fik Nora og Jeg besøg af sundhedsplejersken, som bare roste hende helt op til skyerne. Hun er meget tryk og glad og har god kontakt. Så dejligt! Hun målte 67cm og vejede 8,2kg ! (tidligere på ugen fik vi vejet hende til åbent hus til 7,6kg, så jeg ved ikke helt hvad man skal tro mest på😅)

Herefter endte vi med at tage bussen til Valby og besøge en veninde og hendes baby. Vi tog en gåtur ved spinderiet, hvor det endte med at pisse ned! så den stod på en våd ventetid på bussen i myldretiden… Nora sov heldigvis under regnslaget i barnevognen, men mor her var pjask våd…

Tirsdag skete der noget, som gjorde at det bare blev en “Lorte dag”, som jeg fortalte om i tidligere indlæg.

Onsdag kom en anden veninde og hendes baby på besøg herhjemme, hvor vi og babyerne hyggede. Vi forsøgte os med et besøg i Fitness World med vores babyer og det gik bare så godt og hvor var det dog skønt! Det vil jeg altså bestræbe mig på at blive bedre til at gøre alene også ! Herefter gik vi også lige en lang tur, hvor Nora fik sovet i barnevognen. Nora sover kun lange lure, hvis barnevognen bevæger sig eller i slyngevuggen, hvor sidst nævnte altså er favoritten! men det var bare så skønt at være aktiv og i godt selskab.

Torsdag kom mormor forbi og hyggede med Nora, så mor her kunne få sig et dejligt langt bad. Herefter skulle Nora og Jeg på tur. Vi skulle nemlig besøge farmand på sit nye arbejde i Roskilde. Jeg havde da ikke lige tænkt over at regional togene er umulige at få en barnevogn ind i alene …. Heldigvis var der nogle stærke mænd som var søde til at hjælpe med lige at bære den ind og ud… jesus, hvorfor har man designet toge på den måde ?! det er da også mega besværligt for cyklister …

Nå, men vi nåede ud til Patrick´s nye arbejde og fik hilst på alle hans kollegaer som heldigvis virkede super søde. Herefter skulle vi til Køge og hente min nevø i børnehave også hjem og passe ham og min niece i deres hjem i Køge. Den stod på film hygge og drillerier og det var bare så hyggeligt! Elsker at have alene tid med dem og at se hvor glade de er blevet for deres yngste kusine❣

Fredag slappede Nora og mor af derhjemme, da far får tidligt fri om fredagen og om aftenen stod den på Tarteletter i Fløng hos Patrick´s moster, Måååms! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORTE DAG!