Knald på ugen!

Starten på vores Tinder familie #9 – Kejsersnit, smerter og baby

Jeg endte jo ud i akut kejsersnit, hvilket jeg egentlig havde det fint med. Man går nok aldrig helt fri for smerter, men jeg havde dog nok regnet med at smerterne ville være værre.

Nora kom til verden kl 04.33 og den første besøgende var min far, som var på hospitalet allerede ved 8 tiden. Så jeg var jo nærmest lige kommet op på vores stue efter at have ligget på opvågning. Det var altså en ret lækker stue, hvis jeg selv skal sige det. Patrick kunne ligge og sove på en sofa og jeg havde en skærm, hvor jeg kunne se tv, styre lys, rulle gardinerne for/fra mm.

Jeg skulle helst op og gå første dag, så en sygeplejerske hjalp mig ud af sengen, hvilket nev og sveg rimelig meget. Jeg prøvede at gå en tur ud til toilettet, hvilket spændte rimelig meget og jeg blev nød til at sætte mig på en skammel før jeg gik tilbage igen. Det var bestemt ikke det dejligste i verden.. 😅

Jeg kunne jo så heller ikke skifte ble på Nora i de første dage, ej heller tage hende op selv. Men det tog jeg nu ikke så tungt. Jeg var bare stolt af at være mor og at have skabt noget så fantastisk! Jeg kunne jo ligge og stirre på hende 24/7 og hun kunne sagtens komme op og ligge på mit bryst.

Senere på dagen kom flere familie medlemmer, for at hilse på lille baby Nora <3

Løbende kom der sygeplejersker ind og målte mit blodtryk, samt tog blodprøver, da mit blodtryk fortsat var for højt. Jeg fik stadig piller mod blodtryk og ibuprofen samt Ipren mod smerter. Jeg fik 2 sprøjter blodfortyndende i mine lår hver morgen og havde også stadig kateter de første dage, så jeg fik piller for at undgå forstoppelse.

Jeg skulle også måle min urin løbende, for at tjekke om vandet i kroppen lige så stille forsvandt, så det var vigtigt at jeg ikke drak for meget de første dage.

Vi måtte gi supplerende modermælks erstatning, da Nora indenfor de første 2 døgn tabte sig ned til 2720 gram. Jeg skulle efter hver amning sidde og pumpe, for at få gang i amningen… jeg måtte flere gange sidde med bryst pumpen, imens der var gæster …🙈man mister hurtigt sin blufærdighed, må jeg sige…

Nora sov igennem om natten og vi fik besked på at vække hende for at give hende mad. Jeg blev alligevel vækket flere gange om natten af sygeplejersker, der skulle ind og måle mit blodtryk samt gi mig piller.

Åh at se tilbage på min krop altså…. 😬😂

Amen se dem lige 😍Elsker, Elsker, Elsker !

Normalt er man indlagt i 3 dage efter kejsersnit. Men eftersom at mit blodtryk ikke blev bedre, skulle jeg fortsat være indlagt.

da jeg havde det bedre med at gå, prøvede vi at gå nogle ture på hospitalet, med kateteret på slæb – sgu da meget charmerende med sådan en tis-taske i 7/11😂! Den blev vidst fjernet på 3´dagen.

Det var jo en vanvittig varm sommer og jeg havde været indlagt og stort set sengeliggende i 2 uger på hospitalet m. 30+ grader udenfor! Rimelig surt at følge med på sociale medier, hvor alle er ude at slikke sol, bade og grille mm. også ligger man selv bare der i en delt stue og med skod tv kanaler!🙈Det savner jeg altså ikke lige … maden tilgengæld☝

Nå men, bare det lige at gå op i hospitalets 7/11 gjorde meget for os og at vi lige kunne vise vores vidunder frem til alle de fremmede mennesker som man mødte på sin vej haha!

d. 10 (altså 4 dage efter fødslen) holdte min familie skovtur, hvor jeg virkelig gerne ville deltage. Vi er alle ved at være godt trætte af at være indlagte og vi spørger lægerne om vi ikke kunne få lov til at deltage, bare i få timer. Vi skal lige vente på at de får taget nogle prøver fra mig og måle blodtryk osv. før vi kan få lov.. Da de endelig er færdige, kan vi lige nå forbi i en 2 timers tid, hold nu op det var dejligt at komme ud i det dejlige vejr og hygge med familien. Det var så tiltrængt!

Vi havde gæster alle de dage vi var indlagt efter fødslen 😜

Vi vil efterhånden meget gerne udskrives og hjem med vores baby. Lægerne ved ikke helt om de vil udskrive mig, men lader valget være op til mig.

Total hamster kinder og stadig ingen ankler, men Rom blev jo ikke bygget på én dag  😂

Så på 5 dagen efter fødslen bliver vi endelig udskrevet efter i alt 2 ugers indlæggelse (før og efter), selvom mit blodtryk stadig ikke var faldet. Jeg fik piller og skulle til tjek fremadrettet, men det gjorde mig ingenting. Det var den bedste følelse at komme hjem som en familie for første gang.❣

Læs #1 (Sådan startede vores Tinder familie)

Læs #2 (Patrick flytter ind)

Læs #3 (Første ferie sammen)

Læs #4 (Ny lejlighed)

Læs #5 (Positiv)

Læs #6 (En ekstra julegave)

Læs #7 (Graviditet)

Læs #8 (Fødslen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knald på ugen!