Starten på vores Tinder familie #9 - Kejsersnit, smerter og baby

En travl, men hyggelig weekend

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har mange planer her i November/December. Det kan godt blive lidt stress at tænke på, men vi må prøve at tage det som det kommer 😉 det er jo skide hyggeligt det hele.

Nå men denne weekend var ingen undtagelse…

Lørdag stod på 2 x fødselsdag!

Fra kl 13, fejrede vi “Molde´s” (Patrick´s mormor, som før blev kaldt momme, og nu er blevet olde og derfor kaldt Molde ;)) – fødselsdag. Her går man altså ikke sulten fra ! Menuen stod på

  1. Mørbradgryde m. grønt
  2. 5 forskellige slags is m. vafler & mine hjemmelavede marengs
  3. Kaffe/The m. kringle og kæmpe slikbord ….

Ja så kunne vi da pænt trille videre til min venindes 30 års fødselsdag der startede kl. 19. Både Patrick, Nora og Jeg var inviteret, selvom festen var uden større børn. Vi er heller ikke helt klar til at få passet Nora endnu… Vi skal nok snart prøve, men det bliver nok noget med at vi bare lige tager ud og spise i nærheden, så vi hurtigt kan komme hvis der skulle være noget 😉

Min veninde er halv Makedoner / halv Serber, dog født og opvokset i Danmark. Jeg var så heldig at være med til hendes bryllup i Makedonien for hvad der må være en 5,5 år siden, hvor jeg så efterfølgende kom tilbage hvert år efter (undtagen i sommer, da jeg lige havde født ;))

Nå men, her var der self. også masser af lækker mad! Jeg havde virkelig glædet mig til at skulle danse Makedonsk dans og feste lidt (uden alkohol), men Nora er simpelthen sådan en festabe! hun vil bare ikke sove når vi er ude … Hun er i godt humør, men man kan se på hende at hun går sådan lidt i Zombie mode … Så da kl. blev 23 ish, måtte vi desværre sige farvel og trille hjemad uden Makedonsk dans.. buhu!
Det er sgu lidt svært, når man altid har været den sidste til at forlade en fest. Det bliver self. nemmere når hun kan blive passet engang 😉

Men det var i hvert fald skide hyggeligt!

     

Søndag tænkte vi egentlig bare at ville spendere hjemme, men vi endte med alligevel at joine noget af Patrick´s familie på Marjatta jule basar og efterfølgende en spontan tur forbi Ancher´s havecnter – nøj altså ! det er da helt fantastisk at være derinde !!! man får jo lyst til at købe det hele!

Vi endte med at købe denne håndlavede gå and, med fødder der klasker når den går. er den ikke skøn !

 Nora havde self. hjemmestrik fra olde på til lejligheden – hun er så heldig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på vores Tinder familie #9 - Kejsersnit, smerter og baby