Første gang væk fra Nora!

Følelsen af at være den dårligste mor…

Idag skete noget af det værst tænkelige ….

Jeg tænkte at jeg ville forsøge mig i at tage nogle billeder af Nora, som måske ville kunne bruges til nogle julegaver. Her sidder Nora på vores velour bænk og da vi er færdige læner jeg hende op ad en pude, imens jeg lige lægger kameraet, da jeg er bange for at det rammer hende i hovedet…

Idet at jeg ligger kameraet på gulvet (10 cm fra hende) triller Nora ned med hovedet først!
Hovedet først og kroppen knækker bagover… jeg bliver helt ked af det bare af at skrive om det!

Jeg flyver efter hende og skynder mig at få hende i mine arme og når lige i et split sekund at tænke at hun er død, har knækket nakken eller noget… og er egentligt bange for at jeg har gjort noget forkert i at jeg har taget hende op (hvis der nu var noget med nakken)… Hun græder (hvilket er et godt tegn, kan jeg forstå efter jeg har snakket med lægerne efterfølgende) og jeg prøver at trøste hende ved brystet og ringer 1813.

Da jeg sidder med damen i røret, rammer det mig pludseligt og jeg har svært ved at holde tårerne tilbage!
Hun spørger om der er kontakt, om hun har kastet op mm. – men der har ikke været nogle tegn på noget. Hun beder os dog om at komme forbi skadestuen engang.

Som jeg står og gør Nora klar til at skulle afsted, kommer Patrick hjem og jeg bryder sammen i gråd og han må lige overtage… Nora er blevet i godt humør igen, men jeg har virkelig svært ved at ryste hændelsen af mig.

I bilen på vej til skadestuen, smiler og pludre Nora til mig. Det er næsten som om at hun ved at jeg er ked af det og prøver at trøste mig ❣️ Jeg har altså den sejeste og dejligste datter!

Nora har fået en bule i panden og lægen mærker hende lige på hovedet og lyser hende i øjnene og siger så at “babyer er skabt til at komme til skade”, så der var ikke noget at være bekymret for. Vi fik dog en folder med symptomer, vi lige skulle holde øje med.

Jeg følte og føler mig som verdens dårligste mor! hvorfor lagde jeg hende der.. og ja jeg kunne slå mig selv i hovedet fra nu og til evig tid (og har gjort det det meste af aftenen)… men det nytter jo ikke noget! Jeg ved at det sker for de fleste…. men jeg håber virkelig ikke at det sker igen!

Jeg havde planer om at skulle bage og gøre rent og alt muligt hertil aften, men istedet har vi valgt at hygge sammen som familie, med jule tv og en skål is!

 

3 kommentarer

 • MOLDE

  Håber hun er ok.Jeg kan godt huske da Matilde faldt ud af indkøbsvognen:( Det er nogle super gode billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monster

  Øøv..
  Men I kommer videre. Jeg lavede den med Matilde i en kundevogn -Stående i selve kurven og mig med ryggen til i 2. sek og klask så lå Matilde på gulvet. Hun havde taget et hovedspring lige ned på betongulvet….
  Der var jeg ej heller meget værd.😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • vorestinderbaby

   Av av ! Det må heller ikke have været sjovt ! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gang væk fra Nora!