En travl, men hyggelig weekend

Første gang væk fra Nora!

I fredags skulle jeg til julefrokost med mit arbejde, hvilket er første gang jeg har været væk fra Nora sådan i flere timer…

Jeg har før været væk i 1-1,5 time for at tage til zumba – men, der har jeg flere gange været blevet kaldt hjem efter 30 min 🙈

Derfor foreslog jeg Patrick at det måske var en go idé at invitere hans mor på besøg den dag, så der var lidt flere hænder, så jeg forhåbentligt kunne få nogle timer af julefrokosten. Det endte med at både Patrick´s mor og mormor kom, så der var rigeligt med selskab 😉

Jeg havde i forvejen, takket nej til første del af julefrokosten, som stod på Tour i København, efterfulgt af øl smagning. Jeg valgte istedet at joine til middag på “Nose2Tail” – super lækker mad, mÅms!

Jeg havde snuppet bilen og var på Cola vognen hele aftenen. Jeg synes ikke helt jeg har behovet for at drikke mig i hegnet og jeg ville gerne kunne amme Nora når jeg kom hjem igen.

Nå men, jeg nåede lige forret, hovedret og ost – og venter på Ris a´ la manden, da Patrick skriver at der nok ikke skal gå så længe før jeg kommer hjem.. hun vil slet ikke sove.. Åh suk altså!!!

Jeg prøver lige at høre ham om han har prøvet det ene og det andet, før jeg gir efter og tager hjemad… Jeg kan godt tænke om han for hurtigt smider håndklædet i ringen eller om hun bare er blevet vanvittig mor syg… men hvordan skal det så ikke gå når hun skal passes af andre.. 🙈 Vi må igang med at “øve” det… selvom jeg da egentlig helst bare selv vil droppe alt andet for at passe hende – men et eller andet sted er det jo nok hverken det bedste for mig eller hende i længden… 😝 Men jeg nåede da trods alt at deltage fra kl 18-23 ish´, så det kan man vel heller ikke klage over.

Det var den vildeste reaktion da jeg kom hjem og sagde hej til hende! Det var som om at der strømmede elektricitet igennem hele kroppen, stjerner i øjnene, det største smil og gonglerende arme! -Bare ved at sprænge af lykke! Åh det var den dejligste følelse i hele verden !     

Morgenen efter <3 lille putte trold!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En travl, men hyggelig weekend