Følelsen af at være den dårligste mor...

Weekenden og 1. Advent

Lige inden vi slutter denne weekend, kan jeg da lige nå at fortælle om sidste weekend.

Lørdag tog vi en tur forbi Patrick´s lillebrors arbejde (han arbejder med indkøb og salg af brugte biler), da der var kommet en ny fed bil – og de er store bil entusiaster i Patrick´s familie… (det smitter altså ikke lige helt af på mig🙈)

Herefter stod på juledekorationer hos Patricks mormor, som er en årlig tradition. Både patricks moster, fætter, kusiner, mor og søskende+ deltog. Parick´s mormor havde stået i køkkenet fra kl. 15-18, for at lave 150 hjemmebagte æbleskiver!!! Måms, man bliver forkælet!


Jeg er vild med al det her julehygge, men man kan altså også godt mærke at man er på farten hele tiden og at man får alt for meget sukker ift. “rigtig mad”😅😂

 

Søndag var jo Nora´s aller 1. Advent!! Og hun har været så heldig at få hele 3 advents gaver (og forældrene får også 1 – det kan vi da ikke brokke os over 😉)

Den stod på sofa hygge, leg med de nye gaver og julekalender. Herefter valgte vi at tage en hygge tur i Field´s, for at handle og evt. finde nogle af julegaverne. Vi snuppede 2x Herford Bearnaise menuer fra Sunset (ej men det er jo for lækkert !!!)  Det var sgu meget hyggeligt at bruge en søndag på den måde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af at være den dårligste mor...