Weekenden og 1. Advent

Vores første jul som familie

Der har været lidt stille herinde, da vi simpelthen har haft så mange arrangementer .. juledekorationer, fødselsdage, juleklip, konfekt -hygge og ja en masse andet og da Patrick fik ferie fra arbejdet, har vi prøvet på at slappe af, hygge som familie og samle energi, så godt vi nu kunne.

Nora er pt. også midt i 5´ udviklings trin (“vidunderlige uger”), hvor hun ikke sover så meget og har lidt humør svingninger… dette trin har varet i en del uger og det kan altså godt lige mærkes at man ikke får helt så lange “pauser/mig-tid” i løbet af dagen, hvor hun sover i flere timer ad gangen og det nu kun er 15-60 min. Hun har dog stadig sovet rimelig igennem om natten, heldigvis 😉

Nå men vi holdte jul hos min storebror og svigerinde, sammen med min fars del af familien.

Vi ankom ca. kl 15, så vi var klar til Disney´s juleshow kl 16, det er en tradition.

Det bliver altid mange mennesker, da vi har 3 små søskende alle under 11 år samt min brors børn… vi var 16 mennesker og alt for mange gaver! Nå men ja, Nora er jo ikke den bedste til at sove ude og endnu mindre når der er en masse spændte børn som løber frem og tilbage i huset og ikke kan styre deres glæde 😅

Så det blev altså max. 1 times søvn og ellers en baby som bare skulle være med hele aftenen. Hun klarer den nu godt! hun bliver sjældent sur eller tvær når hun er træt.. Hun bliver bare lidt zombie agtig  🙈åh lille mus altså… (vi havde ikke plads til barnevognen i bilen, med alle de gaver, så vi havde ikke mulighed for at gå en tur med hende. Vi havde istedet medbragt slyngevuggen, men der skete simpelthen for meget til at det blev en succes…)

Anyways, jeg havde stået for Ris á la manden, som jeg stort set altid gør – ikke fordi det kræver de store evner 😅

Der måtte forresten gang i brandslukkeren, da drypbakken på grillen åbenbart trængte til at blive tømt, så da låget blev åbnet, stod det op med flammer… Vi fik dog heldigvis reddet stegene! – ja ja, så har man da også prøvet det med…  😅

Selvom vi startede forholdsvis tidligt med at pakke gaver ud, var vi først færdige lige før midnat, hvorefter vi lige skulle have Ris á la mande og spille Banko.

Vi lå først i vores seng kl 01.30 … Zzz

 

Vi håber i alle har haft en dejlig jul og får et fantastisk nytår!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden og 1. Advent