Vores første jul som familie

Institutionspladsen er i hus!!!!!!

Den har stået på flere dages bekymringer, efter en besked om at vi nok ikke kunne få den ønskede institutionsplads (som ligger for enden af vores vej) -til tiden.

Jeg har gået og grublet over om jeg skulle forlænge barslen… men økonomisk, ville det være svært at få til at løbe rundt!

Vi havde kun valgt den ene institutionsplads og var derfor også skrevet op til garantiplads, som jeg hører typisk er lokaliseret i Avedøre. Det ville være super bøvlet for os at skulle aflevere og hente i Avedøre…

Vi undersøgte derfor dagplejer mm. men de er jo self. også ved at være fyldte…

Min niece gik i en institutionsplads “Valnødden” som lå under Københavns kommune, men placeret i Hvidovre og vi kom tænkte derfor at mulighederne måske var lidt større her og de gange jeg har været der og hente min niece har den bare virket som en virkelig god institution!

Så fra at jeg for 1 time siden ringede til KBH kommune, fik at vide at jeg skulle søge om betalingstilsagn og sende retur til dem, så vi kunne søge pladsen, til at vi nu ALLEREDE sidder og har godkendt et tilbud om vuggestueplads! hvor er det vildt! og den har weekend åbent! (ikke at vi får brug for det, men altså 😉 )

Puha, så kom der ro over land !      

1 kommentar

  • Juhuu! Så hurtigt gik det også med Aya dengang ☺️ Håber i bliver lige så glade for den som vi var! Og vildt det snart er tid til det 😳

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første jul som familie