Vores første jul som familie

Derfor har bloggen stået lidt stille…

Ja, for det kan man vidst ikke lige modsige….

Jeg har ikke ville stresse over at skulle “blogge” og vil da gerne have at det har bare lidt interessant content :p

Men overskuddet her den sidste tid har godt nok ikke været stor !

Mit stofskifte er stadig på glat is og jeg har derfor dage, hvor jeg virkelig er drænet for energi..

Derudover er Nora kommet ind i udviklingstrin 7, som det vidst hedder 😉 – hvilket betyder seperations angst også har hun også lige fået den første tand oveni…

Puha.. synes godt nok det har været og er hårdt lige pt.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at vi har haft en meget nem baby… og de første måneder sov hun da også bare derudaf ! men der tager hun altså revanche nu og det er der jo heller ikke noget at sige til, når der sker så mange ting med hende. Men det er satme hårdt med den morsyge! (også lidt dejligt) men at det kun er mor der dur – kun mors bryst man kan sove ved og kun mor der kan trøste…. Man får bare ikke lige det der pusterum… Især fordi at Nora ikke sover særlig meget i dagstimerne og når hun gør, er det allerbedst når klapvognen triller… også slapper mor jo ikke ligefrem voldsomt meget af – dejligt med motion, men altså…

Derudover er Nora begyndt at vågne en hel del gange om natten og er begyndt at have sværere ved at falde i søvn igen… så hver gang jeg ligger hende vågner hun op til dåd og har en fest …

Vi skal virkelig have gjort noget ved det søvn der og øve os i at lægge hende, før hun falder i søvn ved brystet…. Nogle erfarringer eller gode råd ???? Vi er ikke så meget til “godnat og sov godt”- metoden.

nå jamen, det skulle ikke kun handle om ynk😅

Det gode er, at jeg har fået at vide fra Endokrinologisk Afdeling på Hvidovre Hospital, at min dosis nu ser ud til at passe (har også følt lidt mere overskud i denne uge)… Hvilket satme er dejligt!

Derudover har jeg fundet ud af at jeg kan få lidt ro i hovedet, ved at tage headset i ørene, skrue helt op for musikken og skråle med, imens jeg gør rent/rydder op. Nora hygger med farmand og jeg kan ikke høre andet end musikken – så lige et øjeblik i min egen bobbel… lidt “mig” tid! 😅❣️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første jul som familie