Derfor har bloggen stået lidt stille...

En ulykke kommer sjældent alene…

Der er sket en del siden sidst …

Vi har været tæt på at købe hus og hvis nogle ser nyhederne, har i muligvis set os – hvor vi bliver omtalt som “nye boligejere” – og ja det var herligt… dog var alt ikke helt på plads og selvom jeg havde haft mine bange anelser, ville jeg helst ikke tænke at det næste var det som skulle ske på givende tidspunkt… – jeg blev nemlig opsagt grundet nedskærringer, som én ud af flere, i en i forvejen lille virksomhed. Sådan er det og der er jo som sådan ikke så meget at gøre ved det.

Planen før alt det her – var egentligt at jeg skulle til at søge nyt arbejde (hvis vi flyttede), da jeg i så fald gerne ville have noget tættere på hvor vi skulle bo. Derudover ville det også være godt med nye udfordringer og evt. et team at kunne sparre med – det havde dog været federe selv at være herre over hvornår det lige skulle ske – men det kan jo muligvis også være en go ting at få et lille los i røven ( eller stort) 😉

Ja så nu skal jeg altså finde noget nyt og hus drømmen altså sat på standby i nogen tid.

Nå ja, så har jeg fået diagnosen “Hashimotos Thyreoiditis” kronisk inflammationstilstand i skjoldbruskkirtlen (kronisk lavt stofskifte).

De sidste måneder kunne godt have været noget mere positive – men det vender self. snart, ik … (vi håber).

Det positive er at vi har lært en heeeelt masse i de seneste måneder og den hårde måde, har det jo med at være den bedste måde at lære på 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har bloggen stået lidt stille...