En ulykke kommer sjældent alene...

REKLAME for Stuhr Mild – serien

REKLAME for STUHR MILD

Som man måske har kunne gætte sig til, udfra min instagram – så er jeg blevet udvalgt til at være ambassadør for Stuhr Mild serien, hvor jeg skal teste en masse produkter.

Stuhr Mild henvender sig til alle, men især familier med børn, da hele serien er uden parfume, silikone og testet af Asthma Allergy Nordic.

Jeg synes jo det fede er at man kan nøjes med kun at købe 1 serie produkter til hele familien, fremfor 3,4,5 forskellige.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Jeg har startet med at påføre en Stuhr Mild hårkur, som kan påføres i både vådt og tørt hår. Den skal sidde i 5-7 min, før det skylles ud.

Stuhr Mild hårkur Giver intensiv næring til håret, så det bliver stærkt, blødt og blankt. Beriget med Mandelolie og kokusnøddeolie. Giver intensiv næring til håret, så det bliverstærkt, blødt og blankt.

 

 

 

 

 

 

 

2. Herefter vasker jeg håret med Stuhr Mild Shampoo

STUHR Mild Shampoo Volume er en mild og skånsom shampoo specielt udviklet til at tilføre fint hår mere fylde. Den blødgørende formel med ceramide a2tm styrker, beskytter og reparerer håret.

Beriget med beroligende aloe vera. Håret efterlades blødt og rent med forbedret vitalitet og volume. Undgå direkte kontakt med øjenene.

 

 

 

 

3. efterfulgt af Stuhr Mild Conditioner – venter i 1-2 min. og skyller håret

STUHR Mild Conditioner gør håret blankt, blødt og nemt at rede igennem.

Beriget med beroligende Aloe Vera og Vitamin E. Undgå direkte kontakt med øjnene.

 

 

 

 

 

4. I håndklæde tørt hår, sprayer jeg leave-in conditioner i håret og reer håret igennem (det kan også sprayes i tørt hår).

STUHR Mild Balsam Spray skal ikke skylles ud af håret, men blive siddende i for at sikre maksimal blødhed og medgørlighed.

Den plejende formel efterlader håret glansfuldt, blødt, luftigt og nemt at rede igennem. Særlig velegnet til brug ved udredning af filtret hår. Beriget med aloe vera.

 

 

 

5. Inden jeg føntørre håret, sprayer jeg “Stuhr Mild spray mousse” nede ved hårrødderne, for at give volume til håret.

Stuhr Mild Styling er en professionel stylingserie uden parfume, som er udviklet i samarbejde med Stuhrs professionelle frisørteam.

Stuhr Mild Styling Spray Mousse med volumeneffekt giver et fantastisk løft og fylde til håret. Effekten holder hele dagen.

 

 

 

 

6. Efter en føntørring, er håret dejligt fyldigt, med go volume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Til sidst men ikke mindst, stiler jeg håret med Stuhr Mild Hårspray.

Mild hårspray der sikrer et medium hold til håret, som efterlades let, fleksibelt og med naturlig bevægelse hele dagen. Klistrer ikke og er let at rede ud.

 

 

 

 

 

Find og læs mere om Stuhr Mild serien her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ulykke kommer sjældent alene...