Starten på vores Tinder familie #1

Nå, så prøver vi det her..

Jeg sidder lige og prøver at få skrevet et indlæg med en baby hængende på brystet.
For 1,5 år siden så mit liv noget anderledes ud. Jeg var single på mit 6-7 år og jeg nød det egentlig, men var også godt træt af Tinder og havde mistet lidt troen på mænd. Jeg havde lovet mig selv at jeg ikke ville have en kæreste medmindre jeg fandt en fyr som virkelig ville mig og som kunne rumme alle mine skøre sider..

Efter flere år på Tinder blev man ligesom vant til at man datede flere på en gang og at man egentlig ikke rigtig følte noget rigtig for personen og man ikke tog hensyn til hinandens følelser. Jeg havde set lidt til en fyr (veganer – lidt af en udfordring XD) fra Tinder, som måske skrev sådan 1 gang om ugen. Det var ikke den store spænding, så jeg tænkte egentlig bare at lade den sive lidt ud i sandet. Jeg skrev samtidig med nogle andre… især 1.

Jeg skulle på skiferie og her blev skriveriet med denne ene fyr ”Patrick” mere og mere intenst. Vi blev nærmest småforelsket inden vi overhovedet havde mødt hinanden. Vi blev enige om at mødes når jeg kom hjem, hvilket var lidt skræmmende for hvad nu hvis vi ikke kunne lide hinanden når vi nu endelig skulle ses IRL…

Spændingen var så høj at vi endte med at mødes samme dag som jeg kom hjem fra skiferie.

Vi mødtes ved Hvidovre Station og gik en tur rundt om Damhus søen.
Lige ved første øjekast, tænkte jeg ”Åh nej, hvad er det for en tøj stil” ”han har da lidt store tænder” XD – ja, man bliver bestemt ikke mindre kræsen af Tinder´s store udvalg af mandlige model porteføljer.

Jeg gik hjem fra daten og tænkte ”Nå, det var nok bare det.. ”.

 

Jeg modtog en sms allerede da han var på vej hjem i toget, hvilket man jo sjældent gør ifølge nutidens ”datingregler” for man skal jo helst spille “hard to get”… Det var nu en dejlig forfriskning med en fyr som rent faktisk ikke var bange for at vise at han kunne lide mig.

Jeg gik med til endnu en date hjemme hos mig, hvor jeg tænkte at det måske var lidt nemmere at lære hinanden at kende (ingen lumre bagtanker her ;)) – det blev til vores første kys.

Han var sgu ret sød … Vi nuppede en tredje date som foregik i Drive in bio, hvor vi havde medbragt madrasser og dyner så vi kunne ligge i bagagerummet og hygge med film (tror det var Baywatch – ikke fordi vi koncentrerede os mega meget om filmen.. XD

D. 11 Marts 2017 blev vi enige om at slette Tinder og kalde os kærester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *